У Києві проходить тиждень молебнів з особливими проханнями перед сотнею образів Богородиці

У Києві з 14 по 20 листопада проходить тиждень подячних молебнів з проханнями Богородиці перед Її копіями чудотворних і місцевошанованих ікон.

Як повідомив Центру інформації Української Православної Церкви керівник благодійного проекту «Наша лепта» протоієрей Володимир Косточка, молебні проходять в рамках виставки «Україна – дім Пресвятої Богородиці».

«На виставці представлені копії 107 чудотворних і місцевошанованих ікон Божої Матері. Відкриття виставки відбулося рівно рік тому у Києво-Печерській лаврі. За цей час виставка побувала в 25 храмах і монастирях Києва. З нагоди річниці виставки в храмі святителя Миколая Чудотворця при 17-й лікарні міста Києва відбудуться подячні молебні до Пресвятої Богородиці з проханнями про всі життєві потреби», - повідомив отець Володимир.

Відео дня

Зокрема, кияни та гості столиці можуть подати на молебні прохання про мир і благополуччя в сім'ї, про дарування подружжя і дітей, про виховання дітей, про болящих, про учнів, про мир в нашій країні та ін.

Особливо будуть молитися і про знаходження постійного місцеперебування виставки «Україна – дім Пресвятої Богородиці». Виставка потребує постійного місця розміщення експозиції копій ікон.

Пройдуть молебні за адресою: Київ, пер. Лабораторный, 18. З понеділка по п'ятницю о 12.00, 15.00, 18.00. В суботу до 15.00, у неділю об 11.30 та 13.00. Про роботу проекту можна дізнатися на сайті: http://nasha-lepta.com.ua і https://vk.com/vustavkaua

*** Виставка «Україна – дім Пресвятої Богородиці» - благодійна акція, яка проходить в рамках діяльності благодійного проекту «Наша Лепта», створеного по благословенню Блаженнішого Митрополита Онуфрія. Мета благодійної виставки - збір коштів для дітей-сиріт, онкохворих, дітей з інвалідністю, допомога багатодітним сім'ям.