Фото pravmir.ru

18 жовтня о 18.00 у галереї “Соборна” при Кафедральному соборі УПЦ (вул. Залізничне шоссе, 3, ст. м. Либідська) відбудеться зустріч зі схиархімандритом Гавриїлом (Бунге), який перебуватиме в Україні з паломницькою поїздкою. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт Відділу зовнішніх церковних зв’язків.

На зустріч запрошуються усі, хто бажає почути мудре слово відомого духівника та послухати його роздуми про духовне життя в умовах сучасного світу. Учасники зустрічі матимуть можливість поставити запитання.

Схиархімандрит Гавриїл є відомим швейцарським богословом, патрологом. Народився в Німеччині в 1940 році. Тривалий час був католицьким монахом-бенедиктинцем. Цікавився історією східного (православного) чернецтва. В 2010 році прийняв Православ’я. Отець Гавриїл є автором багатьох монографій на тему вчення отців Церкви, перекладених різними європейськими мовами.

Відео дня

Схиархімандрита Гавриїла супроводжуватиме та перекладатиме настоятель парафії на честь св. Амвросія Медіоланського в Мілані архімандрит Амвросій (Макар).