4 червня в Успенській Києво-Печерській лаврі відкрилася Православна виставка-ярмарок "Вознесенська" приурочена до святкування Вознесіння Господнього, повідомляє сайт lavra.ua.

Перед початком роботи виставки ієромонах Гліб, що несе послух у соціальному відділі, звершив молебень про початок усякої доброї справи. Після закінчення отець Гліб звернувся до учасників з напутнім словом.

Відвідувачам пропонують вироби власного виробництва представники канонічної Церкви, продукцію з України і ближнього зарубіжжя.

Відео дня

Це церковна і промислова продукція в асортименті: іконопис, духовна література, аудіо-, відеопродукція церковно-історичної та богословської спрямованості, вироби традиційного народного ремесла, продукція з тканини, монастирські трав'яні лікувальні збори, продукти бджільництва.

Виставка проводиться в критому переході від площі Ближніх печер до Верхньої Лаври, а також біля нового пам'ятника прп. Антонія і Феодосія Печерських на вулиці, що веде до Дальніх печер і буде  працювати  до 12 червня включно. Вхід вільний щодня з 9:00 до 19:00.