1

У Сумах у Вербну Неділю 24 квітня волонтери Духовно-просвітницького центру Спасо-Преображенського кафедрального собору разом із громадою сестер милосердя організували та провели благодійний ярмарок в рамках акції «До Світлого Дня – світлі вчинки», збираючи кошти для онкохворих дітей.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Сумської єпархії Української Православної Церкви, за інформацією голови спілки сестер милосердя Ольги Ліцман, було зібрано понад 10 тис грн.

Після завершення богослужіння ярмарок відвідав архієпископ Сумський і Охтирський УПЦ Євлогій, який благословив добру справу милосердя і придбав дещо з представленого.

Відео дня

Шоста благодійна акція «До Світлого Дня – світлі вчинки» зі збору коштів для допомоги у лікуванні онкохворих дітей Сумщини проводиться протягом Великого Посту з ініціативи Сумської єпархії УПЦ та  філії Національної телекомпанії України «Сумська регіональна дирекція».

Кошти, зібрані протягом акції, будуть використані для придбання лікарських препаратів для маленьких пацієнтів відділення онкогематології Сумської обласної дитячої клінічної лікарні.