Серед вищих навчальних закладів, що беруть участь у міжнародній виставці "Освіта та кар'єра – 2016", пройшов конкурс, за результатами якого Київська духовна академія посіла призове місце у номінації "Міжнародне співробітництво в галузі освіти і науки" і нагороджена золотою медаллю.

14 квітня в Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбулося відкриття щорічної міжнародної виставки «Освіта та кар'єра -2016» і виставки навчальних закладів «Освіта за кордоном», де були представлені понад 70 вищих навчальних закладів з різних країн світу: Польщі, Естонії, Чехії, Литви, Туреччини, Франції, Кіпру, Ізраїлю, США і т. д.

Організатором виставки є Товариство «Знання» України за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, а також Посольств Франції та Канади, Торгового відділу Посольства Австрії, агентства Campus France, DAAD, British Council, Гете Інституту в Україні.

Відео дня

Традиційно Київська духовна академія бере участь в даному заході.

Гості мали можливість ознайомиться з останніми виданнями, присвяченими 400-річчю Київських духовних шкіл, серед яких: фотоальбом, Біографічний словник (в 2-х томах) та записи богослужбових піснеспівів у виконанні хорів КДА; а також поспілкуватися з учасниками.

Виставка продовжить свою роботу до 16 квітня.

kdais.kiev.ua