Благодійний фонд «Православний спадок України на святій горі Афон» запрошує до співпраці волонтерів.

Як повідомляється на сайті athos-ukraine.com діяльність фонду включає в себе два ключових напрямки: проведення науково-дослідницької діяльності та благодійні проекти.

"Ми шукаємо істориків, богословів, священнослужителів і всіх тих, кому цікава тема Афонської спадщини в Україні та за кордоном. Спільними зусиллями ми зможемо проводити цікаві дослідження, готувати до видання науково-просвітницьку літературу, організовувати вставки та інші соціально-значимі проекти", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

"Ми шукаємо небайдужих громадян, які хочуть своїми справами допомогти нужденним. Мова йде про збір допомоги для переселенців із зони АТО, організації паломницьких поїздок для малозабезпечених дітей по святих місцях, підготовці благодійних проектів та багато іншого", - повідомляє БФ «Православна спадщина України на святій горі Афон».

Всіх, хто готовий взяти участь у роботі фонду, просять звертатися за телефоном (044) 278 01 88 і (097) 685 16 94.

Також свої побажання та пропозиції можна надсилати на електронну адресу press@athos-ukraine.com або залишати в особистих повідомленнях на офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.