у

Традиційно до свята святителя Миколая Чудотворця в Києво-Печерській лаврі 12 грудня відкрилася православна виставка «Миколаївська», повідомляє сайт lavra.ua.

На виставці-ярмарку представлений великий асортимент продукції для використання як у церковних богослужіннях, так і келійно, у домашніх умовах. Відвідувачі зможуть придбати ікони, книги духовно-морального спрямування для дітей і дорослих, аудіо- та відеозаписи церковно-історичної та богословської тематики, вироби майстрів традиційних народних ремесел, швейні вироби, збори трав, ароматні монастирські лікувальні чаї.

Відео дня

На відкритті виставки ієромонах Гліб відслужив молебень і звернувся до всіх присутніх зі словом настанови. Зокрема, він нагадав, що великий чудотворець святитель Миколай, показував приклад любові, приклад допомоги всім нужденним. Усім тим, хто приходив до нього колись, і тим, хто приходить до нього нині. Священнослужитель Лаври побажав: «щоб за молитвами святого, за його клопотанням Господь дарував вам усе те необхідне, що буде дорогою до вашого ж спасіння».

Виставка відкрита щодня з 12 по 20 грудня, часи роботи - з 9.00 до 19.00 години, територіальне розташування - алея Дальніх печер, а також критий перехід до площі Ближніх печер.