е

Православний світ висловлює молитовне співчуття народу Франції у зв'язку з терактами, скоєними 13 листопада в Парижі, повідомив французький православний сайт orthodoxie.com.

Митрополит Гальський Еммануїл (Константинопольський Патріархат), голова Асамблеї православних єпископів Франції, опублікував звернення з нагоди кривавих терактів, у результаті яких загинуло близько 150 і поранено близько 300 осіб.

Архієпископ Тельмессосскій Іов, глава Руської архієпископії Константинопольського Патріархату в Західній Європі, виступив з посланням, в якому він повідомив, що благословив у всіх парафіях архієпископії за недільним богослужінням вознести молитви про "націю, що знаходиться в небезпеці" і проспівати "вічну пам'ять" всім жертвам терактів у Парижі.

Відео дня

Патріарх Московський і всієї Русі Кирил висловив свої співчуття президенту Франсуа Олланду і всьому французькому народу з приводу трагічних подій у Парижі.

Патріарх Румунський Даниїл опублікував послання з виразом співчуття і солідарності з французьким народом у зв'язку з трагедією 13 листопада.

sedmitza.ru