с

Традиційно до свята Покрови Пресвятої Богородиці в Києво-Печерській лаврі розпочала роботу православна виставка-ярмарок «Покровська».

Відео дня

Про це повідомляє сайт lavra.ua.

На відкритті виставки ієромонах Гліб відслужив молебень і звернувся до всіх присутніх зі словом настанови. Зокрема, він попросив пам'ятати про шанобливе ставлення до святого місця, закликав до чесної діяльності всіх учасників православної виставки і, у першу чергу, нести відвідувачам світло Христове.

Учасники православної виставки - представники близького зарубіжжя, українські єпархіальні видавництва та майстерні з монастирських обителей.

Для відвідувачів представлено великий асортимент товарів для використання як у церковних богослужіннях, так і келійно, у домашніх умовах.

На виставці можна придбати ікони, книги духовно-морального спрямування для дітей і дорослих, аудіо та відео записи церковно-історичної та богословської тематики, вироби майстрів традиційних народних ремесел, швейні вироби, збори трав, ароматні монастирські лікувальні чаї.

Виставка відкрита щодня з 10 до 18 жовтня, час роботи - з 9.00 до 19.00, територіальне розташування - вулиця до Дальніх печер і критий перехід до Ближніх.