У змінах до Конституції України має бути чітке визначення поняття сім’ї та прояснені питання, пов’язані з ювенальною юстицією.

Як повідомляє Центр інформації Української Православної Церкви, про це сказав голова Синодального інформаційного відділу УПЦ єпископ Ірпінський Климент (Вечеря) під час нещодавньої зустрічі прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка з членами Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій.

Відео дня
Єпископ Ірпінський Климент (Вечеря)

«Питання, пов’язані із внесенням змін до Конституції щодо визначення та ролі інституту сім’ї, є дуже важливими для релігійної спільноти України. І це стосується не лише того, що в Основному законі має бути вказано, що сім’я – це союз між чоловіком і жінкою, а ще і питань ювенальної юстиції. Це – те, що сьогодні викликає занепокоєння у зв'язку з можливістю внесення змін до Конституції», – зазначив єпископ Климент.

При цьому голова інформвідділу УПЦ підкреслив, що все українське суспільство вболіває за конституційний процес і побажав прем’єр-міністру, щоб започатковані реформи принесли благо народу України.