1

Неймовірну кількість відгуків з усієї Греції, та й усього світу, отримала новина про кровоточивої ікони, що знаходиться в храмі святої Ірини в Вафи (о. Самос).

Поговоривши з співробітниками митрополії Самоса, Romfea з'ясувала, що йдеться не про ікону Божої Матері, як повідомлялося спочатку, а про унікальний образі святої великомучениці Ірини, який знаходиться тут з 1970 року, коли була відкрита церква.

Як повідомили джерела в митрополії, про диво було повідомлено в травні цього року, з цього моменту за явищем уважно спостерігали, намагаючись зрозуміти, щоб це могло значити.

Відео дня

У Союзі дружинників поліції Самоса розповіли, що диво було помічено ще в листопаді минулого року, коли з правого ока святої Ірини з'явилася сльоза.

Три місяці тому, в лютому 2015 року, знову помітили сльозу, вже з лівого ока святої. Але в травні явище повторилося з великою кількістю рідини, тоді і стало зрозуміло, що сльози схожі на кров.

Тоді і було повідомлено в митрополію, а за явищем стали пильно спостерігати.

Митрополія Самоса, через велику увагу народу з усіх частин Греції до цього явища, можливо, наступного тижня дасть офіційне оголошення про час можливого відвідування храму, щоб всі бажаючі могли вклонитися святому образу.

pravoslavie.ru