1

Благодатність 7 чудотворних ікон, які будуть привезені на Володимирську гірку 27 липня, спонукає багатьох віруючих приїхати в Київ, щоб помолитися перед святинями. Про це говорить голова адміністративного апарату Київської Митрополії УПЦ архімандрит Віктор (Коцаба), повідомляє Центр інформації УПЦ.

«Пресвята Богородиця допомогла багатьом людям, які молилися перед чудотворними іконами Божої Матері. Усвідомлення особливої ​​благодаті та присутності Божої Матері через ці святині спонукає багатьох вірних нашої Церкви приїхати 27 липня на Володимирську гірку, щоб помолитися перед найбільш шанованими святинями нашої Церкви», – зазначає отець Віктор.

Також він нагадує, що кожна з ікон має свою історію.

Відео дня

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В УПЦ розповіли про сім чудотворних ікон, які прибудуть в Київ 27 липня (фото)

«В різні часи до них направлялася величезна кількість людей. Молитви перед цими святинями, які об'єднували безліч віруючих в минулому, об'єднують нас і зараз. Звичайно, кожен буде молитися про щось своє, але я впевнений, що практично у всіх на вустах буде молитва про припинення війни в нашій країні, примирення всіх людей і мирне небо над нашою землею», – говорить священнослужитель.

Як повідомлялося, на Володимирську гірку 27 липня будуть привезені  ікони – «Касперівська», «Святогірська», «Охтирська», «Почаївська», «Зимненська», «Піщанська» та «Призри на смирення».