п

30 травня у Києво-Печерській лаврі відкрилася Троїцька православна виставка, приурочена до великого свята Святої Трійці, повідомляє lavra.ua.

Про її відкриття оголосив архімандрит Полікарп. Перед цим батюшка звершив молебень на початок добрих справ, в якому поминав мч. Іоанна Сочавського - небесного покровителя торгових та комерційних справ.

Уставщик Лаври закликав зберігати благочестя і совість.

Отець Полікарп висловив подяку за труди всім, хто представляє на виставці продукцію, приїхавши до Лаври з інших міст і країн, і побажав, щоб ці труди окупилися сторицею та принесли користь монастирям, храмам, сім'ям, а також усім, хто буде купувати необхідне собі та близьким.

На виставці представлено великий асортимент церковної та промислової продукції: іконопис, духовно-моральна література, аудіо-, відеопродукція церковно-історичної та богословської спрямованості, вироби традиційного народного ремесла, продукція з тканини, монастирські трав'яні лікувальні збори, продукти бджільництва.

Виставка-ярмарок представлена в критому переході від площі Ближніх печер до Верхньої Лаври, а також біля нового пам'ятника прпп. Антонію і Феодосію Печерським.