а

Перед Страсною седмицею на території Успенської Києво-Печерської лаври проходить виставка-ярмарок, приурочена до Великого свята Благовіщення Пресвятої Богородиці, повідомляє Lavra.Ua.

За традицією, перед відкриттям виставки було звершено молебень "перед початком всякого доброго діла", в якому від імені учасників виставки архімандрит Никодим просив допомоги Божої, що сприяє благим починанням по слову Апостола «все робіть на славу Божу» (1Кор.10: 31).

На виставці представлений великий асортимент церковної та промислової продукції: іконопис, духовно-моральна література, аудіо-, відеопродукція церковно-історичної та богословської спрямованості, вироби традиційного народного ремесла, продукція з тканини, монастирські трав'яні лікувальні збори, продукти бджільництва.

Відео дня

Виставка-ярмарок розташована в критому переході від площі Ближніх печер до Верхньої Лаври, а також біля нового пам'ятника преподобним Антонію та Феодосію Печерським.

Вхід вільний щодня з 9:00 до 19:00. Виставка триватиме до 5 квітня включно. Довідки за номерами телефонів: 044-255-11-19, 063-229-76-98