1

Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополитит Онуфрій і керуючий справами УПЦ Митрополит Антоній у відеозверненні зі Святої гори Афон (Греція) розповіли про те, що моляться за мир в Україні і просять молитов у ченців-святогорців.  Як повідомляє Центр інформації УПЦ, у ці дні делегація УПЦ з паломницьким візитом перебуває на Афоні.

ВІДЕО

“В ці дні Великого Посту наша група паломників прибула на Святу гору Афон, щоб помолитися за нашу українську державу, за мир на нашій землі, щоб Господь послав нашому народові своє благословіння”, - сказав у відеозверненні Блаженніший Митрополит Онуфрій.

Відео дня

ВІДЕО

“Свята гора Афон – це особливе місце на землі, де цілодобово звучить молитва. Делегація Української Православної Церкви приїхала сюди, щоб помолитися, попросити молитов у святогорців за наш Боголюбивий український народ, за нашу Вітчизну, за цілісність нашої держави, за мир і братерство українського народу”, - сказав у відеозверненні Митрополит Антоній.

Після прибуття на Святу Гору члени української делегаціі на чолі з Блаженнішим митроплитом Онуфрієм звершили Божественну літургію в соборному храмі Свято-Пантелеймонівського монастиря. Під час Літургіі Блаженніший Митрополит Онуфрій підніс молитву за мир на українській землі. Цього ж дня відбулася зустріч Предстоятеля УПЦ з братією обителі.