Співробітники відділу соціального Києво-Печерської лаври опікуються спеціалізованим загальноосвітнім дитячим будинком змішаного типу «Малятко» у Києві. Днями братія монастиря відвідала своїх підопічних.

Діти поласували солодощами, отримали продукти харчування для приготування сніданків, обідів, вечерь, добротний одяг. Колективу дитячого будинку монастирські гості подарували ікону.

Відео дня

Співробітники соцвідділу допомагають родині, де хлопчик виховується бабусею і родичкою з обмеженою рухливістю. Ієрод'якон Моїсей відвідав сім'ю і передав продукти харчування та речі для малюка і рідних. Доброму слову і посмішці ченця тут були ради не менше, ніж принесеним пакетам.

Часто у відділ звертаються сім'ї з маленькими дітьми. Спілкуючись зі своїми підопічними, співробітники соцвідділу не тільки пропонують їм посильну матеріальну допомогу, допомогу продуктами, одягом, але вважають не менш важливим справу їхнього духовного окормлення, молитовне звернення до Отця Небесного про Його особливе заступництво і ведіння в православній вірі.

Соціальний відділ Києво-Печерської лаври запрошує допомогти продуктами харчування, особливо тривалого зберігання, одягом, іграшками, надати матеріальну допомогу нужденним за адресою: Києво-Печерська лавра, корпус № 65, кабінет № 215. Довідки: (044) 255 11 19, (093) 345 01 20.

За матеріалами офіційного сайту Києво-Печерської лаври.