1

У Києві сьогодні вранці скоєно розбійний напад на церковний магазин при громаді Воскресенського кафедрального собору Української Православної Церкви.

ВІДЕО

Як повідомляє Центр інформації УПЦ, з посиланням на дані громади собору, зловмисник напав на продавщицю, вимагаючи гроші і цінності, попереджаючи, щоб вона не натискала «тривожну кнопку».

Відео дня

"Продавець простягла руку до кнопки, злочинець помітив це і вистрілив дівчині в ногу з травматичної зброї, після чого пограбував магазин і зник. Лікарі «швидкої допомоги» надали потерпілій першу медичну допомогу і госпіталізували її. Камери відеоспостереження зафіксували підозрюваного. Співробітники правоохоронних органів вже розшукують злочинця, для цього залучили кінологів", - розповідають представники громади Воскресенського кафедрального собору.

Громада Воскресенського кафедрального собору просить сприяти опізнанню підозрюваного за фотографіями, які були зроблені завдяки камері відеоспостереження. При цьому звертається увага на те, що він був одягнений в різні куртки - в день, і напередодні злочину.

Фото надані Кафедральним собором на честь Воскресіння Христового УПЦ