Громада Кафедрального собору УПЦ допомогла киянам з інвалідністю / sobor.in.ua

Працівники відділу соціального Воскресенського кафедрального собору УПЦ та  протоієрей Павло Білий 15 листопада відвідали київську організацію інвалідів «Єдність».

Співробітники соціального відділу передали людям з інвалідністю бісквітні рулети, б/у одяг і взуття, штучні ялинки, сувенірні свічки до майбутніх свят, повідомляється на сайті Кафедрального собору УПЦ.

Благочинний Андріє-Володимирського храму протоієрей Павел мав можливість поспілкуватися з представниками організації на духовні теми, відповів на питання, поцікавився нагальними проблемами організації та людей з інвалідністю.

Відео дня

Керівник соціального відділу Олена Богданова привезла на зустріч торти, розмова пройшла в теплій і дружній атмосфері. Після чого священик подякував за гостинний прийом та запросив усіх на богослужіння в Андріє-Володимирський храм на престольне свято в грудні.

При зустрічі з директором об'єднання обговорювалися також проблеми спілки інвалідів та можливості подальшого співробітництва та допомоги з боку громади собору.

Громадська Подільська районна організація інвалідів «Єдність» міста Києва надає допомогу інвалідам Чорнобиля, інвалідам з дитинства, сиротам, а також багатодітним та малозабезпеченим сім'ям. У закладі на обліку перебуває 407 осіб з вадами здоров'я, з яких 100 – діти.