Синодальний відділ УПЦ з соціально-гуманітарних питань почне реалізацію програми адресної підтримки жителів Донбасу і вимушених переселенців із зони бойових дій. Про це було заявлено сьогодні на засіданні Священного Синоду Української Православної Церкви (Журнал №68).

Члени Синоду наголосили на важливості продовження роботи в соціально-гуманітарному напрямку, а також на тому, що дана програма розробляється для ефективного розподілу гуманітарної та матеріальної допомоги».

"Враховуючи значимість такого проекту, закликати усіх вірних Української Православної Церкви до участі у програмі Синодального відділу УПЦ з соціально-гуманітарних питань до надання адресної допомоги жителям Донецької та Луганської областей, вимушеним переселенцям, військовослужбовцям, пораненим і постраждалим під час воєнних дій у зоні АТО", - йдеться у документі.

Відео дня

Дана програма буде реалізовуватися в співпраці з благодійним фондом «Фавор», створеним в Києві з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія у вересні 2014 року.