У Благовіщенській жіночій обителі відзначили восьму річницю від дня відродження / pravoslavie.ks.ua

У день святкування на честь Нерукотворного Образу Іісуса Христа, 29 серпня, у Благовіщенському жіночому монастирі селища Приозерне Херсонської області відзначили восьму річницю від дня освячення Благовіщенського храму обителі і відродження в ній чернечого життя.

Святкове богослужіння очолив митрополит Херсонський і Таврійський Іоанн, йому співслужили священнослужителі Херсонської єпархії УПЦ, повідомляє "Православна Херсонщина".

/ pravoslavie.ks.ua

По закінченні Божественної Літургії був звершений хресний хід навколо Благовіщенського храму та заупокійна літія за покійними сестрам обителі, після чого владика освятив монастирську пекарню.

Відео дня
/ pravoslavie.ks.ua

У своєму слові митрополит Іоанн сердечно привітав усіх присутніх зі святом Успіння Пресвятої Богородиці та з річницею відкриття обителі. Він побажав усім, "щоб Пресвята Владичиця наша Богородиця допомагала нам Своєю материнською любов'ю з терпінням проходити цей нелегкий життєвий шлях, зміцнюватися у вірі і любові до Бога, бути милостивими й милосердними до своїх близьких і всіх людей", повідомляє видання.