Випуск у КДАіС / Центр інформації УПЦ

Київські духовні школи цього року закінчили 217 випускників.

Як повідомляє Центр інформації УПЦ, дипломи бакалаврів богослів'я денної форми навчання в Київській духовній академії і семінарії (КДАіС) цього року отримали 44 випускники та ще 136 випускників заочної форми навчання; дипломи магістра вручили 31 випускнику і 6 аспірантів отримали звання кандидатів богослов'я.

2

У Києво-Печерській лаврі в ці дні проходять урочисті випускні акти студентів КДАіС. Захід проходив 15 червня в Успенському соборі Києво-Печерської лаври. Очолив його Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Онуфрій.

Відео дня

Предстоятель очолив Божественну літургію, під час якої вручив богослужбові нагороди викладачам та випускникам.

3

Примітно, що цього року відбувся перший випуск аспірантури Київської духовної академії. Шість аспірантів отримали звання кандидатів богослів'я.

Предстоятель вручив випускникам дипломи про отримання духовної освіти та пам'ятні подарунки.

2

«Будучи священиками, ви повинні любити Бога і любити свою паству», - сказав Митрополит Онуфрій, звертаючись до випускників.

14 червня відбулося вручення дипломів випускникам-заочникам КДАіС. У цей день у Києво-Печерській лаврі в академічному храмі на честь Різдва Пресвятої Богородиці ректор Київських духовних шкіл єпископ Сильвестр звершив молебень. Він вручив випускникам заочної форми навчання дипломи.