/ facebook.com

Благодатний вогонь з Єрусалиму доставила в Україну офіційна делегація Української Православної Церкви на чолі з керуючим митрополитом Бориспільским і Броварським Антонієм у суботу, 7 квітня, близько сьомої години вечора.

Благодатний вогонь, який зійшов сьогодні о 14.16 за київським часом у Храмі Гробу Господнього доставлять у Києво-Печерську лавру. Крім того, в аеропорту «Бориспіль» благодатний вогонь роздали представникам єпархій УПЦ, які доставлять його в усі регіони України, повідомляє кореспондент "УНІАН-Релігії" з Борисполя.

/ facebook.com/church.information.center

«Делегація Української Православної Церкви з благословення Блаженнішого Митрополита Онуфрія сьогодні взяла участь у сходженні Благодатного вогню. На грецькій мові благодатний вогонь означає світло. І засяяло світло вічного життя, і спопелило смерть і гріх. Бажаю, щоб світ, який зійшов з Гробу Господнього, освітив наші серця і підготував наші душі до зустрічі з Господом нашим Ісусом Христом», - розповів митрополит Антоній.

Відео дня
/ facebook.com/church.information.center

З аэропрорта «Бориспіль» делегація доставить Благодатний вогонь у Києво-Печерську лавру, де перед початком Божественної літургії його роздасть віруючим Блаженніший митрополит Онуфрій.