/ facebook.com/orthodox.kr

У суботу, 31 березня, з благословення митрополита Кіровоградського і Новомиргородського Іоасафа у Кропивницькому для дітей недільних шкіл був проведений біблійний брейн-ринг на тему «Страждання, смерть і Воскресіння Іісуса Христа».

До завдань гри увійшли питання на біблійну тематику, які описують останні земні дні Спасителя, Його страждання, розп´яття, смерть та воскресіння з мертвих, повідомляє прес-служба Кіровоградської єпархії УПЦ. 

Інтелектуальна гра була організована Відділом релігійної освіти, катехізації, духовно-морального виховання і просвітництва Кіровоградської єпархії УПЦ. Підтримали проект Кіровоградська музична школа №1 імені Генріха Нейгауза та Кіровоградська обласна дитяча бібліотека імені Т. Г. Шевченка, в приміщенні якої і відбувся брейн-ринг.

/ facebook.com/orthodox.kr

Участь в інтелектуальній грі взяли чотири недільні школи: храму Благовіщення Пресвятої Богородиці, ставропігійного храму Різдва Христового (м. Олександрія), Свято-Єлисаветенського чоловічого монастиря та Спасо-Преображенського Кафедрального собору. Кожна команда складалась із шести учасників.

"Брейн-ринг проходив у шість етапів. Усі команди показали глибокі знання Священного Писання, впевненість, оригінальність. Було помітно, що всі ретельно готувались до змагань і змогли проявити свої найкращі якості", - повідомляють організатори. 

/ facebook.com/orthodox.kr

За підсумками гри перемогу здобула недільна школа Свято-Єлисаветинського чоловічого монастиря, котра набрала 24 бали і випередила інших учасників на один бал. Недільні школи Спасо-Преображенського Кафедрального собору, ставропігійного храму Різдва Христового та храму Благовіщення Пресвятої Богородиці набрали по 23 бали, також показавши високі результати.

/ facebook.com/orthodox.kr

Після змагань від митрополита Кіровоградського і Новомиргородського Іоасафа усі учасники конкурсу отримали Архієрейські подяки, Закон Божий та солодощі.