Євангеліє щодня / youtube.com, скрин

Протягом Страсного тижня, з 2 по 7 квітня, священнослужителі Української Православної Церкви коментуватимуть тексти Святого Письма, даватимуть цінні духовні настанови та ділитимуться власним досвідом проживання цього особливого періоду Великого посту, завершального тижня, кожен день якого Церква називає Великим.

Новий просвітницький медіа-проект «Євангеліє щодня» з’явився у на офіційному YouTube каналі УПЦ у Прощенну неділю Великого посту. Короткі україномовні сюжети, які через тлумачення святих отців розкривають глибинні значення Святого Євангелія, можна послухати за посиланням, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

У Великий понеділок – коментар на Євангельське читання про безплідну смоковницю (Мф., 18–43) протоієрея Миколая Могильного, настоятеля храму Успіння Пресвятої Богородиці в селі Коцюбинське Києво-Святошинського району.

Дивіться також щодня “Православний календар” – розповідь про житія святих та шановані святині Церкви та серію інтерв’ю “Страсна седмиця день за днем” про значення священних епізодів Стастного тижня для нашого спасіння, практичні поради, як правильно провести кожен з цих особливих днів.