/ m-church.org.ua

У неділю, 25 березня, на запрошення командира військової частини ТО300 м. Чоп підполковника Станіслава Приходько відбулася зустріч архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора з військовослужбовцями Державної спеціальної транспортної служби ЗСУ.

У війсковій частині було відслужено молебень за Україну та військових нашої держави, повідомляє прес-служба Мукачівської єпархії УПЦ.

Військові продемонстрували владиці казармні, побутові та навчальні приміщення,  актовий зал, кабінети медичної частини, а також їхній музей.

Відео дня
/ m-church.org.ua

Користуючись нагодою, керівництво військової частини вручило Почесні грамоти керуючому Мукачівською православною єпархією, владиці Феодору та секретарю Єпархіального управління – протоієрею Віктору Місо, – за вагомі особисті заслуги в утвердженні, розбудові та за відданість ідеалам незалежності Української держави, плідну військово-патріотичну та громадську діяльність.

У свою чергу, архієрей висловив слова вдячності військовим за відзнаку та побажав усім військовослужбовцям тілесного і духовного здоров‘я, щоб і надалі вірно нести свою службу на благо України. 

/ m-church.org.ua
/ m-church.org.ua
/ m-church.org.ua