/ online47.ru

Видання для підлітків «Техніка духовної безпеки», виконане у стилі коміксу, презентував Відділ у справах молоді Виборзької єпархії РПЦ.

Посібник з кольоровими ілюстраціями, виданий накладом 1000 примірників, будуть роздавати підліткам, а також передадуть в інші єпархії Руської Православної Церкви, повідомляє "Фома".

/ online47.ru

"Нам часом задають питання про те, що є якісь закиди, чому так, а не інакше? Наша спроба дати відповідь - у такому ілюстрованому варіанті, у стилі хайтек і креативному матеріалі. Він доступний для молодого покоління", - зазначив на презентації єпископ Виборзький і Приозерський Ігнатій.

Відео дня

Видання в доступній формі і за допомогою яскравих ілюстрацій знайомить молодь із правилами поведінки у церковному середовищі. Зокрема, розповідається про те, як правильно одягнутися для відвідин храму, поставити свічку або як підготуватися до Таїнства Хрещення.

/ online47.ru

"У будь-якому віці малюнки сприймаються простіше і легше. Щоб нас сильно не порівнювали з коміксами, був розроблений стиль малюнка. Усі малюнки були виконані аквареллю, після цього дороблені комп'ютерною графікою. Цей посібник не продається, будемо роздавати", - пояснив голова Відділу у справах молоді Виборзької єпархії протоієрей Артемій Литвинов.

Повідомляється, що посібником для молоді вже зацікавилися священики з Великого Новгорода і Білорусі.