/ church.by

У середу, 21 березня, виповнилося 83 роки від дня народження митрополита Філарета, Почесного Патріаршого Екзарха всієї Білорусі.

Цього дня з благословення митрополита Мінського і Заславського Павла, єпископ Слуцький і Солігорський Антоній звершив у домовому храмі Мінського єпархіального управління на честь Собору Білоруських святих подячний молебень, за яким були піднесені особливі молитовні прохання за здоров'я митрополита Філарета. Про це повідомляє прес-служба Білоруської Православної Церкви.

/ church.by

По завершенні молебню митрополит Павел привітав митрополита Філарета з днем народження від імені єпископату, духовенства, чернецтва, мирян і всієї повноти Білоруської Православної Церкви. Владика Павел побажав Почесному Патріаршому Екзарху доброго здоров'я, благословенного довголіття і Божої допомоги в архіпастирському служінні на славу Божу і на благо віруючого народу Білорусі.

Відео дня

Митрополитові Філарету владика Павел підніс просфору та букет квітів. Потім владика Філарет прийняв вітання від усіх, хто відвідав у цей день будинковий храм Мінського єпархіального управління.

/ church.by