"Иверская" икона Богородицы / Центр информации УПЦ

У храм ікони Божої Матері «Взисканіє погибших» Київської єпархії УПЦ, розташованому у Вишневому, з благословення Блаженнішого митрополита Онуфрія привезена чудотворна ікона Божої Матері «Іверська».

Мироточива ікона Божої Матері перебуватиме на Київщині до 30 березня, повідомляє Центр інформації Української Православної Церкви.

«Ця чудотворна ікона унікальна тим, що з неї тече миро. І люди, які звертаються до Божої Матері через цю ікону з молитвами, отримують це миро через хустини, які приносять із собою», - розповів настоятель храму, протоієрей Георгій Іващук.

Відео дня
2

Місце постійного перебування ікони – село Мирне Вінницької єпархії УПЦ. Звідти вона була привезена до Вишневого, щоб жителі української столиці та Київщини могли поклонитися чудотворному образу.

«Через Божу Матір ця ікона допомагає від безпліддя, від раку та інших хвороб. Та головне, що Божа Матір через свою ікону подає кожній людині зцілення душі та можливість  самовдосконалюватися і бути якомога ближчими до Бога», - відзначив отець Георгій.

3

У храмі міста Вишневого ікона перебуватиме два тижні – до 30 березня, після чого буде відправлена на місце свого постійного перебування.

Храм ікони Божої Матері «Взисканіє погибших» знаходиться за адресою: Київська область, м. Вишневе, вул. Освіти. (Від ст. метро «Дружби народів» їхати маршруткою № 812 до зупинки «Novus Крюківщина»).