/ m-church.org.ua

У середу, 21 березня, до Красногорського чоловічого монастиря завітали учасники Всеукраїнських зборів начальників медичних служб підрозділів державної спеціальної служби транспорту.

Участь у зборах взяли всі начальники медичних служб підрозділів державної спеціальної служби транспорту України. Зокрема з таких міст України: Чернігів, Дніпро, Київ, Львів, Конотоп, Новомосковськ, Кривий Ріг, Червоноград та відповідно Чоп, повідомляється на сайті Мукачівської єпархії УПЦ

/ m-church.org.ua

На запрошення організаторів зборів, зокрема керівника зборів, полковника медичної служби Короїда І.О. та командира першого обєднаного загону держспецтранс служби, полковника Коротченко А.М., участь у заході взяв і керуючий Мукачівською Православною єпархією, архієпископ Мукачівський і Ужгородський Феодор.

Відео дня

На початку зустрічі владика провів екскурсію монастирем, після чого спілкування продовжилося у корпусі монастиря. Архієрей живо поспілкувався з гостями, відповів на численні запитання та побажав високоповажним гостям благословень Божих у військовому служінні.

/ m-church.org.ua
/ m-church.org.ua
/ m-church.org.ua