/ церква-ру.ЄС

Презентація книг Патріарха Кирила відбулася 18 березня у Російському Православному Духовно-культурному центрі на набережній Бранлі у Парижі.

Представлення майже всіх книг Предстоятеля Руської Церкви відбулося у рамках престижного Паризького книжкового салону, повідомляє сайт Корсунської єпархії РПЦ.

/ церква-ру.ЄС

На презентації були представлені нові книги із Зібрання праць Патріарха Кирила, що вийшли в серії «Слово до ближніх і дальніх» (Серія IV, тт. 1, 2); тематичні збірники: «Жива пам'ять: святі і ми»; «Про смисли», а також «Свобода і відповідальність»; нові випуски книжкової серії «Слово Святішого Патріарха» (випуск 4-й «У годину тяжку Богом обраний...: До 100-річчя Патріаршої інтронізації святителя Московського Тихона»; випуск 5-й «Уроки століття»).

Відео дня

Також на презентації були представлені книги Патріарха французькою мовою, перекладені і видані Духовно-освітнім центром. прп. Женев'єви Паризької: «Наука, культура і віра» («Science, Culture et Foi») і два видання книги «Роздуми на Великий піст» (La conversion au Royaume de Dieu. Méditations de Carême).

Усі книги Видавництва Московської Патріархії, представлені на російському стенді Паризького книжкового салону, були передані у бібліотечний фонд Російського Православного Духовно-культурного центру в Парижі.