/ eparhiya.od.ua

У Свято-Андріївському подвір'ї Одеської єпархії УПЦ 18 березня відбулася інтелектуальна молодіжна зустріч.

На цей раз темою Брейн-рингу була обрана перша книга Біблії - Буття, повідомляє прес-служба Одеської єпархії.

Журі очолив вікарій Одеської єпархії єпископ Арцизький Віктор. У якості членів журі виступили голова Молодіжного відділу єпархії протоієрей Максим Омельченко, клірик храму ікони Божої Матері «Споручниця грішних» ієрей В'ячеслав Ляховський, а також гості заходу – Жеман Дмитро Олександрович з дружиною Тетяною Сергіївною.

Відео дня

Ведучий заходу – студент Одеської духовної семінарії Кирничний Богдан.

В інтелектуальній грі взяли участь команди монастирів і храмів Української Православної Церкви.

/ eparhiya.od.ua

Гра складалася з відбіркового туру, у якому згідно з жеребкуванням грали по три команди.У півфіналі змагалися три команди, які перемогли у відбірковому турі. У фіналі взяли участь команди, які перемогли у півфінальних боях – «Володимирська» і «Соборяне».

Головний приз отримала команда православної молоді від храму Володимирської ікони Божої Матері.

Усі команди, які взяли участь у брейн-рингу, були нагороджені дипломами та цінними призами. Крім дипломів, фіналістам були вручені Біблії і Святе Євангеліє (з тлумаченням тексту) з підписом Високопреосвященнійшого Агафангела, митрополита Одеського та Ізмаїльського.

Переможці змагань додатково були нагороджені перехідним кубком від Молодіжного відділу єпархії як команда, що посіла перше місце в інтелектуальній грі «Брейн-ринг». Кубок вручала команда-фіналіст попередніх змагань від храму ікони Божої Матері «Споручниця грішних» (м. Чорноморськ).

/ eparhiya.od.ua
/ eparhiya.od.ua
/ eparhiya.od.ua