/ царські-дні.рф

У день ікони Божої Матері «Державна», явленої 101 рік тому в день зречення імператора Миколи II від престолу, 15 березня, розпочав роботу сайт «Царські дні», присвячений 100-річчю подвигу царської сім'ї.

На сайті буде публікуватися програма заходів, що проходять у рамках Царського року, присвяченого 100-річчю подвигу царствених страстотерпців, фоторепортажі, розповіді про події, приурочені до різних пам'ятних дат, пов'язаних з імператорською родиною і алапаєвськими мучениками, повідомляє "Благовіст-інфо".

За словами організаторів, одне із завдань сайту - надати інформацію про "Царські дні", зібрану і структуровану в одному місці у вигляді онлайн-календаря, доступного у будь-який час з будь-якого місця. Портал наповнюватиметься по мірі проходження заходів та деталізації інформації про майбутні події.

Відео дня

"До 100-річчя подвигу святої царської сім'ї ми підготували «кільце» порталів, які дозволяють представити у медіапросторі достовірну, зібрану в одному місці інформацію про Царську сім'ю, а також зорієнтувати численних паломників, туристів і просто людей, які цікавляться історією Вітчизни, щодо подій, які відбудуться у Єкатеринбурзькій митрополії у рік 100-річчя подвигу Царствених страстотерпців", - відзначили у прес-службі Єкатеринбурзької єпархії.

Так, минулого року Єкатеринбурзькою єпархією створено інтернет-сайти «Царським маршрутом» і головний портал у «Царському кільці» - «Царська сім'я». Творці ресурсу зазначають, що його поява викликала інтерес в інтернет-просторі – тільки у перший тиждень на портал зайшли близько 20 000 унікальних відвідувачів.

Фестиваль «Царські дні» відбудеться у Єкатеринбурзі з 15 по 17 липня.