/ orthodox-kr.org.ua

Духовенство та віруючі Кафедрального собору Різдва Пресвятої Богородиці Кропивницького 9 березня зустріли святиню Православної Церкви - Почаївську чудотворну ікону Пресвятої Богородиці.

Віруючі підносили свої прохання до Бога, Пресвятої Богородиці та всіх святих про свої життєві турботи, за своїх рідних та близьких, а древній собор, який вміщає біля двох тисяч людей, був переповнений, повідомляє прес-служба Кіровоградської єпархії УПЦ.

/ orthodox-kr.org.ua

Почаївська ікона Пресвятої Богородиці прибула в Кіровоградську єпархію з благословення Митрополита Почаївського Володимира та за сприяння правлячого архієрея Кіровоградської єпархії митрополита Іоасафа 2 березня у м. Новомиргород.

Відео дня

6 березня Почаївька ікона була перевезена у Свято-Покровський храм обласного центру (на Ковалівці). Протягом трьох днів перед іконою постійно здійснювалися молебні та акафісти, а люди безупинно приходили і возносили свої молитви до Богородиці.

Віруючі підносили свої прохання до Бога, Пресвятої Богородиці та всіх святих / orthodox-kr.org.ua

9 березня ікона прибула у Кафедральний собор. Після закінчення Літургії всі віруючі змогли поклонитися славнозвісній святині, потім духовенство міста відвідали з чудотворною іконою Обласний військовий шпиталь і провели її до місця постійного перебування – у Свято-Успенську Почаївську Лавру.