Встановлено пам'ятник на території комплексу «Кронштадтские сади» / rocor.org.au

Пам'ятник останньому російському царю-страстотерпцю Миколі II встановлений в Австралії на території комплексу «Кронштадтські сади» у Данденонзі у 34 км від Мельбурна.

Як повідомляє прес-служба Сіднейської і Австралійсько-Новозеландської єпархії РПЦЗ, до річниці загибелі царської сім'ї Руська Православна Церква Закордоном ініціювала яскраву акцію – обнесення шанованого образу Покрови Пресвятої Богородиці з часткою покриву (омофору) навколо світу. Метою цієї навколосвітньої експедиції було об'єднати розпорошені по всьому світу громади православних росіян під Покровом Богородиці.

 Бюст Миколи II був подарований / rocor.org.au

Наприкінці грудня ікона прибула до Мельбурна (Австралія), де в рамках експедиції відбулося відкриття пам'ятника царю-мученику Миколі II. Для російської еміграції образ Царя став основоположним у їх духовному, культурному та історичному минулому.

Відео дня

Бюст Миколи II був подарований Руській Православній Церкві Закордоном Фондом сприяння розвитку і зміцнення духовної єдності, релігійних та історичних цінностей «Під Покровом Богородиці».

Для російської еміграції образ Царя є духовним ланкою з історичним минулим / rocor.org.au

Встановлено пам'ятник на території комплексу «Кронштадтські сади», що належить Російському благодійному товариству ім. св. прав. Іоанна Кронштадтського в Данденонзі (Мельбурн), штат Вікторія.

На церемонії відкриття були присутні близько 100 осіб з різних районів Мельбурна, включаючи делегатів від Австралійської монархічної ліги, кавалерів Російського Імператорського Ордена Св. Архангела Михаїла та скаутів.