6 лютого, у день пам’яті святої блаженної Ксенії Петербурзької, митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира, звершив Божественну літургію у храмі святого великомученика Георгія Побідоносця при госпіталі МВС у місті Києві, настоятелем якого є протоієрей Михаїл Павлушенко.

Голова Синодального військового відділу УПЦ відвідав у лікарні правоохоронців, які постраждали під час зіткнень на вулиці Грушевського

Після Літургії владика, разом із духовенством, відвідав співробітників Міністерства внутрішніх справ і солдатів Внутрішніх військ України, які постраждали в наслідок зіткнень на вулиці Грушевського та перебувають на лікуванні у госпіталі.

Відео дня

Поспілкувавшись з правоохоронцями, голова Синодального військового відділу УПЦ побажав їм швидкого одужання та подарував іконки.

Насельник Десятинного Різдва Пресвятої Богородиці чоловічого монастиря ієромонах Мелхіседек (Гордієнко) вручив кожному правоохоронцю новий номер журналу «Віра і Честь» (офіційне видання Синодального відділу УПЦ із взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України).

Прес-служба Синодального військового відділу УПЦ