щ

У Грузії продовжують радувати віруючих чудеса від мироточивої ікони блаженного Гавриїла юродивого, що належить одній тбіліської сім'ї. Багато людей одержують від цієї святині зцілення. Про це розповіла програма "Постскриптум" на каналі "Руставі 2".

Вперше ікона святого Гавриїла замироточила сім місяців тому. Її показали Патріарху Ілії II, і він підтвердив факт мироточіння.

Останні два місяці в родині, якій належить святиня, почали мироточити ще дванадцять ікон і фотографій отця Гавриїла.

Відео дня

А в січні надзвичайно сильно замироточила ще одна, велика ікона преподобносповідника Гавриїла.

Розповідає Маку, власниця ікони: «Мені з'явився отець Гавриїл, - таким, яким ви бачите його на іконі, - і запитав: "Тобі ще ніхто нічого не говорив?" Я відповіла: "Ні". Тоді святий Гавриїл сказав: "Тоді я прийду ще раз". Вранці, коли я вийшла із спальні, я побачила, що всі інші ікони отця Гавриїла покриті світом, і зрозуміла чому отець Гавриїл сказав мені, що він прийде ще раз: його явління відбулося через мироточення».

Отець Гавриїл сказав: «Я тебе обрав тому, що на тобі благодать. І того, кого ти помастиш цим миром, вони зцілиться». Духовні особи дали Маці благословення, щоб вона мастила миром тих, хто приходить поклонитися святій іконі.

Біля святині відбуваються чудесні зцілення. Звістка про них наводить у цю сім'ю велику кількість віруючих. 

Серед них - Ліка Алімбарашвілі та Ірина Маісурадзе. Після молитви біля святої ікони преподобного Гавриїла і помазання вони повернулися додому.

Після повернення миро на лобі у дівчинки стало червоного кольору. Це все вони зняли на фотоплівку. Чудеса на цьому не закінчилися. Кровоточити стала і ладанка, в якій знаходилася земля з могилки отця Гаврила, прикріплена у дівчинки поруч із серцем.

Два дні з ладанки з землею виходила рідина, схожа на кров і ще два дні безбарвна рідина. Дівчинка була дуже хвора серцем. З матір'ю вони ходили вклонитися мощам святого Гавриїла, при яких святий з'явився матері, благословив її і сказав, що не треба їй ні про що турбуватися, і що все буде добре. Одяг, на який витекла рідина з ладанки з землею, відправили на наукове обстеження та експертизу. Результати дослідження будуть оголошені.

Також повідомляється, що троє німих після помазання миром заговорили.

pravoslavie.ru