1

Голова Верховної Ради Олександр Турчинов закликає віруючих, глав всіх церков та релігійних організацій 19 жовтня об‘єднатись у спільній молитві за Україну, повідомляє Інститут релігійної свободи.

“Я звертаюся до всіх віруючих, незалежно від того, якою мовою вони говорять, в якому регіоні мешкають чи до якої конфесії належать. Об‘єднаймо наші зусилля в молитві за Україну, за мир та єдність в нашій державі”, – наголосив спікер Парламенту.

Підтримуючи ініціативу, що обговорювалась у ході зустрічі голови Верховної Ради та прем‘єр-міністра Арсенія Яценюказ Всеукраїнською Радою Церков, Олександр Турчинов закликав віруючих, глав всіх церков і релігійних організацій об‘єднатись в спільній молитві за Україну.

Відео дня

“Господь був завжди з нами, оберігаючи Україну в найдраматичніші моменти нашої сучасної історії. І зараз, коли країна стоїть перед важливим вибором щодо шляху подальшого розвитку, напередодні голосування за новий Парламент, нам також потрібне Боже благословення”, – сказав Олександр Турчинов. 

Голова Верховної Ради закликав віруючих взяти участь у Всеукраїнській молитві, яка має розпочатись 19 жовтня о 15.00 в Києві на Майдані Незалежності та в інших містах по всій Україні.

“Дуже важливо, щоб на Заході і Сході, Півночі і Півдні в церквах, молитовних будинках, мечетях та синагогах, звертаючись до Бога, всі відчули себе єдиною родиною, відповідальною за майбутнє нашої країни. І Господь обов‘язково благословить Україну та її захисників, благословить наш вибір і кожну українську родину”, – підсумував Олександр Турчинов.