Президент Росії Володимир Путін побажав ветеранам Великої Вітчизняної війни, які проживають в Україні, доброго здоров`я, щастя, благополуччя, бадьорості духу й усього самого найкращого. 
Про це повідомляє прес-служба Кремля.

У своєму привітанні на адресу Президента України Віктора Януковича і всього народу України з 70-річчям звільнення Києва від фашистських загарбників Путін зазначив, що в ході битви за столицю України, що стала одним з вирішальних боїв Великої Вітчизняної війни, героїчно билися росіяни, українці й представники всіх республік Радянського Союзу.

Відео дня

«Відзначаючи цей ювілей, ми віддаємо данину пошани й вдячності нашим батькам і дідам, які ціною неймовірних жертв відстояли рідну землю й завоювали для нас право на вільне та мирне життя. Наш моральний обов’язок – вшанувати їхню пам`ять, свято берегти заповідані ними традиції дружби й взаємовиручки, всіма силами зміцнювати зв`язки, що склалися століттями, між Росією та Україною», - підкреслив Путін.

Він передав ветеранам Великої Вітчизняної війни, які проживають в Україні, побажання доброго здоров`я, щастя, благополуччя, бадьорості духу й всього самого найкращого.