Новим директором Департаменту у справах релігій і національностей Міністерства культури України став Михайло Мошкола. 

Як слідує з сайту Міністерства, відповідний наказ Міністр культури України підписав ще в середині вересня, повідомляє Інститут релігійної свободи.

До цього призначення Мошкола Михайло Іванович працював заступником директора Департаменту культури – начальником Управління у справах національностей та релігій Київської міської державної адміністрації (КМДА). Тобто має досвід роботи під керівництвом нинішнього Міністра культури Леоніда Новохатько, який до призначення в уряд працював заступником голови КМДА.

Новий очільник Департаменту 1953 року народження (60 років). Обіймав посаду заступника голови Голосіївської районної у м.Києві державної адміністрації та заступника голови Печерської районної у місті Києві ради. На позачергових виборах до Верховної Ради 2007 року був кандидатом у депутати від Блоку Литвина (№ 235 у списку) як член Народної партії. 

На цій посаді він змінив Любчика Володимира Пімоновича, який очолював Департамент у справах релігій і національностей від моменту його створення у складі Міністерства культури України – у вересні 2011 року в результаті адміністративної реформи.
 
 
Інститут релігійної свободи, Київ 
www.irs.in.ua