Глава комітету Держдуми у справах громадських об`єднань і релігійних організацій Ярослав Нілов закликав громадян не турбуватися щодо кінця світу, а звернутися до священних текстів і відвідати храм.
«Скільки таких передбачень ми пережили? Жахи обіцяли і міленіум - зміну тисячоліть, і на 6 червня 2006 року - «день трьох шісток», і ще на безліч «магічних» і «передбачених» дат. Не треба боятися! Все буде добре! Ніякого кінця світу зараз не буде», - цитує Я.Нілова прес-служба комітету.
Депутат зазначає, що окультисти і провісники навмисно малюють страшні картини майбутнього, щоб нажитися на страху людей.
Я.Нілов закликав громадян зберігати спокій.
«Якщо ви відчуваєте занепокоєння, страх, то віруючим людям можна почитати Біблію, Коран, Тору, інші священні тексти, сходити до церкви. А невіруючим включити Інтернет і почитати, скільки «кінців світу» нам обіцяли секти, «віщуни» та інші сумнівні експерти за останні дві тисячі років», - сказав голова комітету.
Сам він як християнин вірить, що «кінець світу колись настане, але, як сказано в Біблії, «не ваша справа знати час та терміни».
Православ`я і світ