Провідні протестантські та єврейські лідери США виступили з підтримкою католицьких єпископів у їхньому протистоянні політиці адміністрації президента Барака ОБАМИ, відповідно до якої майже всі роботодавці будуть змушені забезпечувати своїх працівників страхуванням здоров`я, яке включає стерилізацію, протизаплідні засоби, контрацептиви, повідомляє КАТОЛИЦЬКИЙ ОГЛЯДАЧ з посиланням на Catholicculture.

Рік УОРРЕН, пастор Церкви Седдлбек, заявив про свою «100-відсоткову солідарність» із католицькими єрархами. «Я швидше сяду у в’язницю, аніж підкорюсь наказу уряду, який порушує Божі закони»,– зазначив він.

Річард ЛЕНД, глава Комісії з питань етики та релігійної свободи Церкви південних баптистів, зазначив: «Наші попередники відбували ув’язнення й помирали заради тієї свободи, яку ми зараз маємо. Саме тому ми є відповідальними перед Богом захистити цю свободу, поки уряд не відібрав її в нас».

Відео дня

Відомий євангеліст Чарльз КОЛСОН, рабин Нью-Йорку Мейр СОЛОВЕЙЧІК та кардинал Дональд ВЮРЛ стали співавторами статті в "Тhe Wall Street Journal", в якій підводять підсумок, що «за жодних умов людина не повинна йти проти своєї совісті та відмовлятись від своїх релігійних поглядів для того, щоб підкоритись абсолютно несправедливому закону».