Ізраїльський рабин-садист Еліор ХЕН подав апеляцію до Верховного суду на вирок окружного суду Єрусалиму, згідно з яким повинен провести у в`язниці 24 роки за найтяжчі знущання над дітьми. За його словами, суд над ним не був справедливим.

У документі стверджується, що під час суду були допущені серйозні процесуальні помилки. А поліція нібито не представила суду показання свідків, які говорили про його невинність. У зв`язку з цим адвокати вимагають повного виправдання свого підзахисного.

Рабин Еліор ХЕН був засуджений у лютому поточного року. Він практикував «методи виправлення зіпсованих» дітей. Система екзорцизму (вигнання злих духів) включала фізичні тортури: заподіяння болю, опіки, а також годування калом. Двоє маленьких дітей після такого «виправлення» потрапили до лікарні з важкими травмами, одна дитина була госпіталізована в стані клінічної смерті.

Відео дня

Хен визнаний винним у фізичному насильстві над беззахисними, у підбурюванні до насильства та вступі в злочинну змову.

«Він жорстоко знущався над беззахисними дітьми, які повністю знаходились в його владі, й заслуговує максимального покарання», - заявив представник прокуратури.

Inform-relig