З нагоди святкування Різдва 22 грудня Міжфракційна депутатська група «За духовність, моральність і здоров`я України» подарувала всім народним депутатам четвертий український переклад Біблії, надрукований в рамках святкування 450-річчя Пересопницького Євангелія.

Цей захід став символічним підсумком торжеств в рамках святкування в 2011 році 450-річчя Пересопницького Євангелія, затвердженого Верховною Радою України у квітні 2011 року.

«Це історичне видання Біблії, випущене Біблійним товариством на честь святкування 450-річчя Пересопницького Еавангелія, є особливим подарунком, який ми вручаємо сьогодні нашим колегам-депутатам напередодні Різдва. - зазначив голова міжфракційної групи Павло УНГУРЯН. - Ми очікуємо, що ця Книга не тільки нагадає їм про вічні цінності, а й спонукатиме кожного депутата будувати свої життєві і політичні принципи на фундаменті незмінного й істинного Божого Слова. Адже якщо у кожної людини будуть високі моральні стандарти, тоді високим і моральним буде і його життя. І ми розуміємо, що для українського політикуму це дуже і дуже важливо».

Відео дня

Кyrios