В Асоціації православних експертів бажають Президенту України Віктору Януковичу здобути перемогу над "бісами" євроінтеграції.

"Або Україна зміцнюється як ядро ​​православного «Русского мира», його найдавнішої, фундаментальної частини, а сам Віктор Янукович стає одним з сильних, які перемогли найсильнішу, спокусливу спокусу" євроінтеграції ", що відкинув" 30 у.о. ", не розміняв первородства на сочевичну юшку з "Макдональдса", – пише глава асоціації Кирил Фролов у статті, опублікованій в газеті "Завтра".

"Або, – продовжив він, – православна України цивілізовано гине в "евротолерастії", а православ`я, відповідно до стандартів Євросоюзу, заганяється в глухе узбіччя суспільства – в ЄС інакше не можна, така фундаментальна ідеологія Євросоюзу".

Відео дня

Як пише автор, за В. Януковича "як за ключову особу, від якої залежить історичний вибір Київської Русі", ведеться "запекла духовна, інтелектуальна, доктринальна боротьба", і від результату цієї боротьби залежить "життя і смерть православної України, ніяк не менше ".

К. Фролов також виступив з критикою такого прийому "минулої і, почасти, нинішньої української влади", як залучення у справи України "слабкого і залежного від США Константинопольського Патріарха Варфоломія".

"Таке залучення є грубим нехтуванням церковних канонів і створить такі релігійні потрясіння як в Україні, так і в усьому православному світі, що той президент, при якому вони, не дай Бог, відбудуться, залишиться в історії" гетьманом-розкольником, антихристом ". Малоприємна перспектива", – йдеться в статті.

К. Фролов вказав на те, що В. Янукович позиціонує себе не просто як вірний християнин Української Православної Церкви (Московського Патріархату), але і як духовне чадо знаменитого сучасного подвижника схиархимандрита Зосими (Сокура), який відкидав саму ідею відокремлення Української Церкви від Російської та поділу Україні з Росією.

"Отже, у Віктора Януковича є й духівники-молитовники, і біси" євроінтеграції ", спокусники", – зазначив автор.

"Як відомо, схиархимандрит Зосима, володіючи даром прозорливості, передбачив, що Віктор Янукович стане президентом України - якщо буде вірний ідеї слов`янської солідарності і єдності Російської Православної Церкви. А в разі відхилення від благословення він його втратить і, як наслідок, його чекає і політична катастрофа на Землі ", - сказано в статті.

РИСУ