Прем’єр-міністру України

Азарову М.Я.

Щодо питання ліквідації

Відео дня

Національної експертної комісії з питань моралі

Шановний Миколо Яновичу !

Від імені фракції комуністів України хотів би висловити Вам свою стурбованість падінням моралі в українському суспільстві. І це викликано, значною мірою, великим потоком порнографії, насильства, та іншого бруду в ЗМІ, на білбордах, навіть в деяких навчальних підручниках для дітей.

Ви відомий, як міцний господарник, економіст, фахівець в різних галузях народного господарства. Але ми вважаємо, що питання здорового духу аж ніяк не менш важливі, ніж економічні питання здоров`я тілесного. Тим більше, що похідними від падіння духовності є сплеск злочинності, наркоманії, алкоголізму, та багатьох інших катастрофічних явищ. В масовому масштабі це призводить до деградації суспільства.

Тому дуже важливо оздоровити атмосферу в царині мас-медіа, ввести певні обмеження на показ «творів», які деформують психіку та здоров`я дорослих, і, що особливо страшно, дітей. Тому вважаємо прикрою помилкою ліквідацію Національної експертної комісії з питань моралі.

Незважаючи на скромні можливості, цей орган був певною перешкодою на шляху особливо небезпечних проявів антикультури.

В зв’язку з цим настійливо просимо Вас залишити діючим цей державний орган, корисний для морального оздоровлення народу. Такий Ваш крок був би дуже позитивно сприйнятий у суспільстві, адже переважна більшість громадян України, згідно з даними соціологічних опитувань, стоїть за введення жорстких обмежень того бруду, який щодня ллється на них.

Відповідь на дане звернення просимо надати за адресою: вул. Грушевського, 5, м. Київ, 01008

З повагою,

Народний депутат

України Є.І. Царьков

http://pravrodkom.ru/2010/12/20/deputatske-zvernennya/