Вітальну телеграму за підсумками другого туру виборів Президента України, що відбувся 7 лютого 2010 року, В.Ф. Януковичу “як новообраному главі держави” направив Патріарх Московський і всія Русі Кирил, повідомляє "Патріархія.Ru".

"Сердечно поздоровляю Вас з перемогою на президентських виборах, - пише у своєму посланні предстоятель Російської Церкви. - Довіра людей спонукає Вас до величезної відповідальності перед Богом, народом і історією. Ви маєте досвід і дар, необхідні для того, щоб цю довіру виправдати, і зараз Вам буде потрібно докласти величезних зусиль, щоб вирішити проблеми, що стоять перед народом України, і привести його до гідного і благоденственного життя. Хай Господь зміцнить Вас в трудах і дарує Вам добрих помічників, та благословить Вас здоров`ям і миром".

Як повідомляв УНІАН, 7 лютого в Україні відбувся другий тур президентських виборів. За результатами виборів Центральною виборчою комісією України опрацьовано 99,99% електронних протоколів ДВК. Наразі ЦВК почала опрацьовувати протоколи з “мокрими печатками” про підсумки голосування. Після чого буде оголошено переможця виборів.

Відео дня