Голова Вінницької обласної державної адміністрації Олександр ДОМБРОВСЬКИЙ звернувся до керівників всіх релігійних організацій, які діють в області, з проханням 8 листопада 2009 року провести у всіх храмах соборну молитву до Господа Бога за спасіння нашого народу, за нашу державу.

Про це кореспонденту УНІАН повідомили в головному управлінні з питань внутрішньої політики у справах засобів масової інформації та зв’язків з громадськістю Вінницької ОДА.

За повідомленням, одночасно голова облдержадміністрації звернувся і до вінничан помолитись за народ і за державу.

Відео дня

«Із покоління в покоління передається повчання святих отців: «Що не під силу людям, те під силу Господу Богу». Ми звертаємося до Бога із щирою молитвою та проханням допомогти подолати велику біду – злу хворобу. У нас є найцінніший дар – свята віра, неоціненна сила – молитва і безмежна любов Божа, яка дає змогу нам просити прощення за гріхи, звертатися молитвою до Господа з проханням, знаючи, що молитви наші будуть почуті. Саме тому, щиро прошу святої молитви до Господа нашого Ісуса Христа, духовенства та всіх мирян – рідних моїх земляків. Нехай в Десниці та Божественній власті Христа перебуває весь наш Подільський край і вся Україна», - сказав О.ДОМБРОВСЬКИЙ.