Фото: poltava.to

Представники духовенства, очільники релігійних громад, керівники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, вчені та представники ГО взяли участь у Другому обласному молитовному сніданку, що відбувся сьогодні у Полтавській ОДА.

Розпочали зі спільної молитви "Отче наш", а також помолилися за мир та злагоду на українській землі, повідомляє "Полтавщина".

2

"Цей захід об’єднує представників різних політичних сил та конфесій, різних людей, які працюють на благо Полтавщини. У молитві та порозумінні ми знаходимо істину життя. На своєму прикладі, на прикладі особистого життя, ми маємо знаходити правильні рішення сидячи за «круглим столом», подивившись один одному в очі, зробивши крок назустріч", - сказав голова Полтавської ОДА Валерій Головко.

Відео дня

***Молитовний сніданок - це неформальна зустріч метою якої є порозуміння політиків, духовних лідерів, підприємців та урядовців, і консолідація багатоконфесійного українського суспільства навколо єдиної системи загальнолюдських і моральних цінностей.

Вперше національний молитовний сніданок провели у 1953 році у США і з того часу є давньою традицією багатьох демократичних країн світу, слугуючи місцем духовного єднання нації.