Фото: glavcom.ua

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман взяв участь у Шостому Національному Молитовному сніданку за Україну і мир в нашій державі. Звертаючись до учасників заходу, серед яких були народні депутати України, високопосадовці, дипломати і діти – сироти та діти героїв АТО, Глава Уряду зазначив, що це добра традиція – збиратися разом і розпочинати ранок в молитві за рідну країну, повідомляється на Урядовому порталі.

«Захід, об’єднуючий по своїй суті, несе тепло, розуміння, якого нам не вистачає. Я вдруге беру участь в такому заході, і для мене це велика честь. Іноді ми роз’єднані, нам не вистачає мудрості. Але на наших плечах  велика відповідальність за власну країну. Ми маємо боротися за те, щоб Україна стала успішною, щоб в нашу країну прийшов мир, і ми могли реалізувати всі свої бажання… Ми маємо виграти боротьбу за свою країну і добробут наших людей. І на цьому шляху віра і молитва буде допомагати приймати вірні рішення», - сказав Володимир Гройсман.

Національні молитовні сніданки є багаторічною традицією багатьох демократичних країн. Вже понад 60 років вони проходять у США, Німеччині, Великій Британії.

Відео дня

Молитовний сніданок є місцем духовного єднання і порозуміння політиків, урядовців, дипломатів та представників бізнесу.