Фото: news.church.ua

Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій 30 березня у своїй резиденції в Києво-Печерській лаврі зустрівся з Послом Федеративної Республіки Німеччина в Україні паном Ернстом Райхелем. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Під час зустрічі йшлося про поточну ситуацію в Україні, про роль та діяльність в цих умовах Української Православної Церкви, віруючі та общини якої повноцінно представлені по всій території України, включаючи ті території, які тимчасово непідконтрольні українській владі.

Також Блаженніший Митрополит Онуфрій розповів німецькому дипломату про миротворчу місію Української Православної Церкви, про Її сприяння у справі звільнення полонених, та про підтримку Церквою населення, яке страждає внаслідок бойових дій.

Відео дня

Пана Посла супроводжував керівник відділу культури, освіти та національних меншин Посольства Німеччини пан Крістіан Гаттендорф. У зустрічі також взяв участь заступник Голови Відділу зовнішніх церковних зв’язків УПЦ протоієрей Миколай Данилевич.